Zeliščni izziv


Za vse ljubitelje ustvarjanja z zelišči

ZELIŠČNI IZZIV

Z izkušnjami našega (vsaj) 10-letnega dela

 

Zdravo.

Tale ideja spletnega zeliščnega dogodka se pravzaprav plete že več mesecev. Dejstvo je, da so zelišča zanimiva in zelo koristna lahko prav za vsakogar. Kar pa je pri tem res posebnega, pa je, da se nam praktično ponujajo na vsakem koraku in vse kar potrebujemo je le ZNANJE.

Zeliščni izziv smo pripravili predvsem zato, da podelimo svoje izkušnje z zelišči. In ker je za nami ravno 10 let naše zeliščne kmetije, vam naše obletno darilo ponujamo v tej obliki.

Dejstvo je, da se vsi srečujemo s takšnimi ali drugačnimi nevšečnosti našega telesa. In kar je najbolje – veliko tega lahko preprečimo ali vsaj pozdravimo na povsem naraven način (da ne bo pomote, tudi zdravniki in farmacija si zaslužijo vse spoštovanje).

Veliko naših izkušnj, znanja in receptov smo zapakirali v naš 3-dnevni brezplačni »Zeliščni izziv«, kjer razkrivamo:

  • Kako nam (lahko) zdravilne rastline spremenijo življenje?
    na webinarju v torek, 1.oktobra ob 18-ih bomo z vami v živo delili številne izkušnje in naša spoznanja ob delu z zelišči. Govorili bomo tudi o tem kdaj in kako nabirati zelišča in kako jih dobro ohraniti. Seveda bo čas tudi za vaša vprašanja.
  • Preprosta zeliščna pogostitev za goste
    v sredo, 2. oktobra bomo z vami podelili poseben video, kako smo preprosto pogostili naše goste za zeliščni način.
  • Kakšne so različne možnosti uporabe tinktur?
    spet v živo z webinarjem v četrtek, 3. oktobra ob 18-ih si bomo pogledali od grgranja do mazanja in pitja tinktur in še mnogo drugih načinov uporabe tinktur. Izvedeli boste tudi katera zelišča so res najboljša za določeno uporabo. In seveda spet bo čas še za vprašanja…

 

Uporabno, kajneda?

In za vse sodelujoče na našem Zeliščnem izzivu pripravljamo tudi poseben seznam nabiranja zelišč po mesecih, da boste zelišča še lažje začutili.

In ja, vse to je brezplačno. S prijavo na Zeliščni izziv se ne zavezuješ v kakršnokoli nadaljnjo sodelovanje. Res pa je, da vas bomo posebej povabili, da se z nami učite zelišč še naprej.

Dogovorjeno?

Prijava na brezplačni Zeliščni izziv je tukaj.